ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ…

Posted on 22.4.10 by Γιάννης Στεφανής 

Εντύπωση προκάλεσε η οργισμένη δήλωση του Αντιδημάρχου Σωτ. Μουρίκη που αφορούσε την παραίτησή του από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα του παρόντος και του μέλλοντος, στην περίπτωση που το σχέδιο Καλλικράτης δεν δώσει τον μεγάλο Δήμο (Κιάτο-Βέλο-Βόχα-Στυμφαλία-Φενεός) που ήταν μέσα στις λογικές προσδοκίες.  
ΣΧΟΛΙΟ: Επειδή τα σχόλιά μου στην παραπάνω ανάρτηση στο ΔΙΟΓΕΝΗ κόπηκαν από τον κ. Λάμπρου, θα τα δημοσιεύσω στο Blog μου. (Φυσικά αφού καλοπληρώνεται από τις διαφημίσεις της Autovision του κ. Μουρίκη…)
Απομαγνητοφωνώντας τα λόγια του Αντιδημάρχου του Δήμου Σικυωνίων κ. Μουρίκη προς το τέλος του video αξίζει να σταθούμε στο παρακάτω απόσπασμα: «… Έχω την άνεση να εκλεγώ αλλά δεν θα μετέχω, και σας το κάνω και δήλωση, στις επόμενες δημοτικές εκλογές εάν επικρατήσει αυτό το σχεδιο… Από τη στιγμή που όλοι καταγγέλλουμε, από τη στιγμή που δεν θεωρούμε ότι είναι για την ανάπτυξη του Κιάτου… του Δήμου Συκιωνίων, δεν μπορεί να μετέχουμε σε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο. Αυτή είναι η άποψή μου…»
Έχω την άνεση να εκλεγώ… Οποία αλαζονεία!
Δεν θα μετέχω στις επόμενες εκλογές… ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ! Αρχικά στο Δ.Σ. δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του και στη συνέχεια ανασκεύασε… Φτηνά προεκλογικά φραστικά πυροτεχνήματα για τη δημιουργία εντυπώσεων! 
…δεν θεωρούμε ότι είναι για την ανάπτυξη του Κιάτου… του Δήμου Συκιωνίων… Προσέξτε πως με μια τέτοια τοπικιστική φρασεολογία που απορρέει από μια ανάλογη νοοτροπία και αντίληψη θέλουν να προσεγγίσουν τους όμορους Δήμους… Πάντως, όπως πληροφορούμαι, η επικείμενη παραίτηση του κ. Μουρίκη έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην πλειοψηφία των δημοτικών υπαλλήλων, (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων…), για τις πολλές χιλιάδες ευρώ που εισέπραξαν για υπερωρίες μαϊμού επί Αντιδημαρχίας Μουρίκη, προς εξαγορά της σιωπής, της συναίνεσης και των υπογραφών τους στις διάφορες Επιτροπές καλής εκτέλεσης έργων, παραλαβής προμηθειών, εργασιών κ.λ.π.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ κ. ΜΟΥΡΙΚΗ!
ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ! Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ…

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s