ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ…

Ακόμη και η αιμοδοσία στη διαδικασία κάλυψης της προσωπικής ασημαντότητας και της μικροπολιτικής σκοπιμότητας; 
Ντροπή σας γαλαζοπράσινοι πολιτικοί βρυκόλακες! 
Παραθέτω:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

leonardoy ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝΑπίστευτο και όμως αληθινό. Αυτοί που το 2007 μας παρέδωσαν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου χωρίς ούτε μία φιάλη στη διάθεση των πολιτών, σπεύδουν τώρα ενόψει της προεκλογικής περιόδου να προκαταλάβουν τα απαραίτητα ερείσματα για να προλάβουν τα χειρότερα. Φοβούνται μήπως δεν κερδίσουν με την πολιτική επιχειρηματολογία και εμπλέκουν στο προεκλογικό παιχνίδι κοινωνικούς φορείς με ανθρώπινο περιεχόμενο. Αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε δελτίο τύπου, όταν αναλάβαμε, για να πληροφορήσόυμε τους συνδημότες μας, ότι δεν υπήρχε αίμα στη διάθεσή μας (μέχρι την 1η αιμοδοσία) και τώρα εμφανίζονται επικριτές μας.
Μάς κατηγορούν ότι δεν καλύψαμε ανάγκη σε αίμα που μας ζήτησε Δημοτικός Σύμβουλος για λογαριασμού άλλου συμπολίτη μας.
Είναι ψευδές. Δεν αρνηθήκαμε να καλύψουμε την ανάγκη αυτή, απλώς ζητήσαμε την επικοινωνία με την ίδια την οικογένεια και ο εν λόγω Δημοτικός Σύμβουλος αρνήθηκε.
Σκοπός μας είναι να αναγνωρίζεται η Τράπεζα Αίματος του Δήμου ως κοινωνικός θεσμός και φορέας εξυπηρέτησης αυτού του κοινωνικού αγαθού, που αφορά στην ανθρώπινη υγεία και να μη καταφεύγει ο κόσμος σε δημοτικούς συμβούλους ή άλλους «παράγοντες» για τέτοιου είδους κοινωνικές προσφορές.
Δεν χρειάζονται μεσάζοντες στην υπόθεση της αιμοδοσίας.
Όταν είναι κάποιος εθελοντής αιμοδότης, εξυπηρετείται κατά προτεραιότητα και όταν υπάρχει απόθεμα (που υπάρχει γιατί το δημιουργήσαμε με την προσπάθεια των αιμοδοτών συμπολιτών μας), τότε χορηγείται αίμα σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, καλύπτοντας τουλάχιστον μέρος των αναγκών τους.
Αυτό έχει επιτευχθεί, γιατί πραγματικά δεν υπάρχει συμπολίτης μας που να ζήτησε «αίμα» και να μην του δόθηκε.
Ας μας αποκαλύψει ο κ. Παπαγγελόπουλος ονόματα συμπολιτών μας που ζήτησαν αίμα και δεν ικανοποιήθηκαν.
Υπάρχουν; Όλα στο φως, αλλιώς ψεύδεται λέγοντας «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει».
Αλλά προκύπτουν τα ερωτήματα:
· Τώρα θυμήθηκε η μειοψηφία του κ. Παπαγγελόπουλου να θεωρήσει ψηφοθηρική την τακτική αυτή;
· Τώρα ενόψει προεκλογικής περιόδου;
· Τέσσερα χρόνια δεν το είχε αντιληφθεί;
Ψηφοθηρική λοιπόν κύριοι είναι η δική σας τακτική, διότι δημιουργεί εξάρτηση των πολιτών από κάθε «παράγοντα» για τάχα εξυπηρέτησή τους, την στιγμή που δικαιούνται την κάλυψη των αναγκών τους σε αίμα.
Μπορείτε να μας πείτε κ. Παπαγγελόπουλε, ποια τακτική ακολουθήσατε εσείς και παραδώσατε το 2007 την Τράπεζα Αίματος χωρίς ούτε μία φιάλη;
Προσπαθήσαμε ως Δημοτική Αρχή, να διαδώσουμε την ιδέα της αιμοδοσίας με την έκδοση εντύπου υλικού και την οργάνωση εκδηλώσεων. Για πρώτη φορά οργανώθηκαν ομιλίες ιατρικού περιεχομένου και για πρώτη φορά βραβεύτηκαν οι εθελοντές αιμοδότες σε ειδικές εκδηλώσεις. Με τον τρόπο αυτό αυξήσαμε σημαντικά τους αιμοδότες και τις διαθέσιμες φιάλες αίματος.
Σημειώνεται, ότι 190 συμπολίτες μας έχουν μέχρι τώρα εξυπηρετηθεί από την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Πρόεδρος της Τράπεζας Αίματος.
Καλώ τους συμπολίτες μας, όταν έχουν ανάγκη για αίμα να επικοινωνούν με το τηλ. 2742360119 για να ενημερώνονται για τις απαραίτητες ενέργειες και πως πρέπει να ενεργήσουν με βάση το καταστατικό λειτουργίας μας, το οποίο προβλέπει , η εντολή κάλυψης να δίδεται από τον Πρόεδρο.
Τους πληροφορώ ότι η κάλυψη θα πραγματοποιείται ταχύτατα.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.
Η αιμοδοσία ενισχύει την κοινωνική αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή και είναι μια ολιγόλεπτη και ακίνδυνη διαδικασία, γι’ αυτό όσοι επιθυμείτε εγγραφείτε ως εθελοντές αιμοδότες, επικοινωνώντας στον αριθμό που σας ανέφερα.
Κύριοι της μειοψηφίας
Ας κρατήσουμε την αιμοδοσία έξω από την πολιτική αντιπαράθεση.
Όσο για τα κηρύγματα περί ανθρωπιάς και ψηφοθηρίας κ. Παπαγγελόπουλε, επειδή και εγώ είμαι βραβευμένο μέλος της Τράπεζας Αίματος , σας τα επιστρέφω.
ΠΑΝΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ
Αντιδήμαρχος Σικυωνίων»
ΣΧΟΛΙΟ: Αν και είμαι χρόνια εθελοντής αιμοδότης αποφεύγω να δίνω αίμα σε Δημοτικές Τράπεζες αίματος.
Γιατί Δημοτική τράπεζα αίματος; Μήπως η εκκλησία και οι σύλλογοι αιμοδοτών δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους;
Το γιατί βρίσκεται στη φράση του κ. Λεονάρδου: “…η εντολή κάλυψης να δίδεται από τον Πρόεδρο.”…
Ποιο νόημα έχει η εντολή του προέδρου; Έχει μήπως ιατρικές γνώσεις για να εκτιμήσει το μέγεθος της ανάγκης του πάσχοντος; Όχι βέβαια… Τότε;
Απλά η ανθρώπινη ανάγκη μπαίνει στη διαδικασία της πελατειακής σχέσης της συνδιαλλαγής του μικροπολικού συμφέροντος των πολιτικών βαμπίρ…
Γιαυτό επέλεξα να μην δίνω αίμα σε τέτοιους βρυκόλακες… 

periergos


About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s