ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ…

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ Ι. ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΝ ΝΑΟΝ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ.
     Την Κυριακή 3η Οκτωβρίου ε.ε., ημέρα κατ την οποία η Εκκλησία μας γιορτάζει την μνήμη του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  κ.κ. Διονύσιος γιορτάζει τα ονομαστήριά του.
     Το βράδυ του Σαββάτου 2α Οκτωβρίου ε.ε. και ώρα 19.00’ στον Ιερ Καθεδρικ Να του Αποστόλου Παύλου στήν Κόρινθο Κόρινθο θά τεθον σέ προσκύνηση τά Λείψανα το γίου Διονυσίου πού φυλάσονται στήν . Μητρόπολη και θα τελεσθεί πολυαρχιερατικς Μέγας Εσπερινς. Την Κυριακή 3η Οκτωβρίου ε.ε. στον ίδιο Ι. Να και ώρα 7.00’ – 10.30’ π.μ. θα ψαλεί Όρθρος και πολυαρχιερατικ Θ. Λειτουργία στην οποία θα συμμετάσχουν περί τους 15 Αρχιερείς, οι οποίοι τιμητικά θα πλαισιώσουν τον εορτάζοντα Μητροπολίτη μας.
     Μετ το τέλος των Ι. Ακολουθιών ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί με πολλή χαρά τις εόρτιες ευχές των Αρχών και του Ποιμνίου του στον Ι. Να του Αποστόλου Παύλου, λόγω ελλείψεως χώρου στό Επισκοπείο, όπου προσωρινώς στεγάζεται η Ιερά Μητρόπολη.
     Παρακαλούνται οι Χριστιανοί μας όπως με την συμμετοχ τους στις παραπάνω εορταστικές Λατρευτικές κδηλώσεις τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και βεβαίως ευχηθούν στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, ο οποίος ας σημειωθεί εφέτος συμπληρώνει 4 χρόνια γόνιμης Αρχιερατείας στην Κόρινθο.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Για τη γιορτή του Ποιμενάρχη μας ένα τραγουδάκι…

 …και ένα αρθράκι που πληροφορήθηκα από τα αιρετικά blogs του Κιάτου εδώ και εδώ…  

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s