ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ…

Ο Σωτήρης Παπαδημητρίου, δημοτικός σύμβουλος που αναδείχθηκε από τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν παρέστη στην τελετή της ορκωμοσίας και δήλωσε:
«Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπ. Σταματόπουλος, εκλεκτό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., πριν καλά –καλά ξεκινήσει η θητεία του, καταπατώντας προκλητικά ακόμα και τους νόμους της κυβέρνησης του κόμματός του, δηλαδή του νόμου 3852/2010 που δεν κάνει λόγο για θρησκευτική ορκωμοσία, κάνει ένα βήμα παραπέρα και αντί να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό κατάστημα ή άλλο πρόσφορο χώρο που υπάρχει στο Κιάτο, μας οδηγεί στην κεντρική εκκλησία του Κιάτου, για την τελετή – φιέστα. Είναι πρωτόγνωρη και απαράδεκτη ενέργεια καθώς και αυθαίρετη, μακριά από τα άρθρα 50 και 52 του νόμου 3852, δηλαδή του Καλλικράτη. Την αντίθεσή μας αυτή, του την γνωρίσαμε νωρίτερα και μπορούσε να αλλάξει το χώρο τέλεσης της ορκωμοσίας, ώστε η Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ, να τοποθετηθεί και να καταχωρηθούν οι όποιες δηλώσεις της μέσω του εκλεγμένου δημοτικού της συμβούλου, στο πρακτικό της ορκωμοσίας. Ο κ. Δήμαρχος προκλητικά μας αγνόησε αλλά το κυριότερο από την ενέργειά του αυτή, είναι ότι ξεκινά την προσφιλή του μέθοδο την οποία γνωρίζουμε ως τωρινός Δήμαρχος του Φενεού και της απαξίωσης τόσο των συμβούλων της μειοψηφίας, αλλά και της πλειοψηφίας. Εμείς θα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του λαού και δεν θα παραστούμε σε αυτού του είδους την τελετή ορκωμοσίας. Θα προτιμήσουμε να πάμε στο Δημαρχείο. Ας είναι το 2011 χρονιά αναγέννησης του λαϊκού κινήματος για τις δύσκολες μέρες που έρχονται».  

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s