Από την κόπρο του Στροσκαν, στο βόθρο του ΝΑΤΟ.

Για άλλη μια φορά οι γνωστοί σερίφηδες που επιβάλουν τον νόμο (δηλ. τα συμφέροντα τους), οι γνωστοί εξαγωγείς «δημοκρατίας» τύπου Αμπού Γκράιμπ, οι γνωστοί προστάτες (δηλ. νταβατζήδες) των αμάχων (πλην των… παραπλεύρως απολεσθέντων) , ζεσταίνουν τις μηχανές του πολέμου και μάλιστα στην περιοχή μας.

Για την κυβέρνηση Παπανδρέου, η πορεία από την κόπρο του Στροσκάν, στο βόθρο του ΝΑΤΟ, αποτελεί υποτακτικό μονόδρομο.

Για το Κοινωνικό Φόρουμ Κορινθίας, η καταδίκη της στρατιωτικής επέμβασης των πετρελαιάδων, δεν αποτελεί επιλογή υπέρ του ψυχοπαθή σφαγέα δικτάτορα της Λιβύης.
Πιστεύουμε πως λανθασμένα (ή εσκεμμένα) η λαϊκή έκρηξη στη Λιβύη ωθήθηκε προς την ένοπλη αντιπαράθεση και ούτως ή άλλως πλέον οδηγείται στην ήττα. Σε αντίθεση με ότι συνέβη στην Τυνησία ή στην Αίγυπτο (όπου οι εξεγέρσεις ήταν κατά βάση ειρηνικές)
Όπως αποδεικνύεται, οι μεγάλες λαϊκές εξεγέρσεις, για να είναι νικηφόρες, θα πρέπει να είναι ειρηνικές. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται!

Καλούμε τους πολίτες σε αντιδράσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας σε έναν ακόμη βρώμικο πόλεμο για το πετρέλαιο.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
23.3.2011

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΛΙΒΥΗ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s