Όχι στον ακρωτηριασμό της οικονομίας.

Η έκθεση ιδεών που απάγγειλε ο πρωθυπουργός στους συνυπεύθυνους με αυτόν βουλευτές του, για να χρυσώσει το χάπι του ξεπουλήματος της χώρας στους τοκογλύφους, άφησε την αίσθηση πως αναφερόταν σε μια άλλη χώρα, μια άλλη εποχή…
Αν την άκουγε κάνας Ελβετός, μπορεί και να ζήταγε να μεταναστέψει στην Ελλάδα!


Ενημερώνουμε τον ελληνικό λαό πως τα ίδια «οράματα ανάκαμψης» είχε εξαγγείλει για παράδειγμα και στην Αργεντινή ο Ντε Λα Ρούα, οδηγώντας την χώρα του στην εξαθλίωση.


Θα σταθούμε μόνο σε ένα μέρος των επιταγών του ΔΝΤ: Αυτό που αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις των κερδοφόρων δημόσιων επιχειρήσεων.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων -με την τρέχουσα χρηματιστηριακή τιμή των μετοχών της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ, του ΤΤ, της ΕΥΔΑΠ κλπ- το Δημόσιο θα μπορούσε να εισπράξει γύρω στα 2,5 δις ευρώ. Πάνω κάτω τόσα είναι και τα έσοδα που αποφέρουν αυτές οι εταιρείες στο δημόσιο, αλλά ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!
Θα ξεπουληθεί δηλαδή η περιουσία του ελληνικού λαού με ένα αντίτιμο που μέσα σε ένα μόλις χρόνο ο αγοραστής θα επανεισπράξει.
Είναι σαν να πουλάει κάποιος το σπίτι του για τόσα όσα εισπράττει κάθε χρόνο από τα ενοίκια!
Δεν πρόκειται για απλή απάτη. Πρόκειται για εσχάτη προδοσία. Και τους το επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά: Η προδοσία ΔΕΝ παραγράφεται!


Το πρόγραμμα «αναδιάρθρωσης» της χώρας που οι τοκογλύφοι βάλανε να διαβάσει ο πρωθυπουργός, αν και παρουσιάζεται σαν το «φάρμακο» που θα επιτρέψει στο Δημόσιο να «ελαφρύνει» ώστε να γίνει παραγωγικό, στην πράξη ανακοινώνει τον ακρωτηριασμό της ελληνικής οικονομίας.
Είναι σαν να θέλει δηλαδή κάποιος να χάσει 20 κιλά βάρος και ο «γιατρός» διαιτολόγος να του κόβει τα πόδια!


Η Ιστορία διδάσκει πως ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην ευημερία των λαών, είναι η απαγκίστρωση από το ΔΝΤ και η καταγγελία του τοκογλυφικού χρέους. Μόνο όταν για παράδειγμα οι λαοί της Αργεντινής, του Ισημερινού κ.α. το κατάλαβαν και ξεσηκώθηκαν, τότε μόνο είδαν άμεσα τη ζωή τους να βελτιώνεται.


Καλούμε τον ελληνικό λαό να προστατέψει με νύχια και με δόντια την περιουσία του.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
18.4.2011

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s