Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου «έτρεξε» και στο Αγκίστρι

Το σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαϊου ο Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας  διοργάνωσε τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης «Αγκίστρι 2011». Ο Ν. Ο. Κιάτου συμμετείχε με 18 αθλητές και 3 σκάφη: Archaggel GRE1315 με κυβερνήτη τον Σωτήρη Ρομπόκο, Alkyon GRE1522 με κυβερνήτη τον Κώστα Βλάμη και Desire GRE1260 με κυβερνήτη το Νίκο Γαλανάκη.
Η πρώτη ιστιοδρομία του Σαββάτου κύλισε σχεδόν με άπνοια και ταλαιπωρία για τους ιστιοπλόους που προσπαθούσαν να βρουν έστω και λίγο αέρα, και  τελικά τα μισά σχεδόν σκάφη βγήκαν εκτός χρόνου. Το βράδυ κύλισε πολύ όμορφα στο γραφικό Αγκίστρι με φαγητό και βέβαια τα ανάλογα πειράγματα μεταξύ των πληρωμάτων.
Η δεύτερη ιστιοδρομία το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε επίσης με άπνοια, που ξεπεράστηκε προς το απόγευμα, όπου εμφανίστηκε νοτιάς 3 – 4 bf  (μπουκαδούρα) που βοήθησε τα σκάφη να τερματίσουν αργά το απόγευμα στο Φάληρο.
Ο αγώνας έδωσε αρκετές εμπειρίες στις ομάδες και τα πληρώματα  ευχαριστήθηκαν. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα παιδιά του ομίλου και καλές θάλασσες! 

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΝΟΚ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s