ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ.

Δελτίο Τύπου 24.7.2011
Και η τρίτη κινητοποίηση των κατοίκων του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων ενάντια στην εγκατάσταση των αποθηκών τοξικών χημικών στο Σουσάκι πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος , η Δημοτική Αρχή και οι κάτοικοι έκαναν κατάληψη στις σιδηροτροχιές του Προαστιακού σιδηρόδρομου για μία περίπου ώρα, εφαρμόζοντας την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης.
Κατά τη διάρκεια της κατάληψης μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό στους επιβάτες των συρμών, οι οποίοι έδειξαν κατανόηση του προβλήματος και συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας.
Μετά από τις τρεις πρώτες κινητοποιήσεις οι κάτοικοι έχουν πλέον αποκτήσει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και η Επιτροπή Αγώνα συνεχώς βελτιώνει την αποτελεσματικότητά της.
Με την ευκαιρία, εκδηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους της Κομοτηνής που δοκιμάζονται από το τοξικό νέφος που προκλήθηκε εξ αιτίας ατυχήματος σε τοπική βιομηχανία πλαστικών.
Ο δίκαιος αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη. Δεν θα τους περάσει αυτή τη φορά. Ο λαός με την πάλη του θα τους δώσει την απάντησή του.
ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ.
Η Επιτροπή Αγώνα του
Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΣΟΥΣΑΚΙ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s