ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ…

Δύο χρόνια μετά αναδημοσιεύω σχετική ανάρτησή μου και ρωτάω:

ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ;

ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ…

Πεύκο καταπλάκωσε κόσμο σε πανηγύρι στο Κιάτο.

16 Αυγούστου 2010, 12:18

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένα πανηγύρι στο Κιάτο όταν πεύκο ύψους 30 μέτρων έπεσε πάνω στον κόσμο που εκείνη τη στιγμή διασκέδαζε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 20 άνθρωποι από τους οποίους οι 3 σοβαρά.
Οι δύο είναι κοπέλες νεαρής ηλικίας και μεταφέρθηκαν στο γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ενώ ο τρίτος άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά είναι ένας άνδρας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου.
Αυτή τη στιγμή η μία από τις δύο κοπέλες χειρουργείται καθώς φέρει σοβαρότατο κάταγμα στην σπονδυλική στήλη, ενώ η δεύτερη κοπέλα φέρεις κακώσεις στη σπονδυλική στήλη αλλά ενδεχομένως να μη χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο άνδρας -αρχιπυροσβέστης στο επάγγελμα- από την άλλη φέρει κακώσεις επίσης στη σπονδυλική του στήλη και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα εγχειριστεί.
Μέχρι στιγμής μυστήριο καλύπτει τους λόγους για τους οποίους το -τριών τόνων- δέντρο έπεσε καθώς εκείνη τη στιγμή ούτε φύσαγε ούτε είχε προηγηθεί νωρίτερα ή συνέβαινε εκείνη τη στιγμή κάποια σχετική ανθρώπινη δραστηριότητα στο δέντρο. Παράλληλα -όπως επισημάνθηκε- ο κορμός ήταν απόλυτα υγιής και ούτε κατά διάνοια σάπιος για να δικαιολογείται η ξαφνική πτώση του.
ΣΧΟΛΙΟ: 
Τα έχω πει ήδη σε προηγούμενη ανάρτησή μου με τίτλο: “ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ”! – ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ…9
Μόνο θα ρωτήσω τον κ. Εισαγγελέα, τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας και τον κ. Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου: Κύριοι, συλλάβατε για να οδηγήσετε στο αυτόφωρο, όπως είχατε υποχρέωση από τον Νόμο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τον Επιχειρηματία κ. Μάλλιο, τον Δήμαρχο κ. Τσουλούφα και τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Παναγιώτη Λεονάρδο; 
ΟΧΙ βέβαια…  
Από την πλευρά της  Δημοτικής Αρχής είναι δεδομένο ότι  δεν υπάρχει το στοιχειώδες φιλότιμο μιας παραίτησης…  
Σεβόμενος την αγωνία των συγγενών των σοβαρά τραυματισθέντων δεν θα κάνω άλλα σχόλια… Θα ευχηθώ μόνο ταχεία ανάρρωση και θα περιοριστώ να δημοσιεύσω τις φωτογραφίες που μου έστειλαν φίλοι του ιστολογίου μου τους οποίους ευχαριστώ. 

Παρατηρείστε τις φωτογραφίες και ειδικά την τελευταία… 
Τα συμπεράσματα δικά σας…

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.... Bookmark the permalink.

1 Response to ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ…

  1. Ο/Η atheos λέει:

    Αν λειτουργούσε η δικαιοσύνη δεν θα έφτανε η Χώρα σε αυτά τα χάλια…
    Τι θες και ασχολείσαι; δεν βλέπεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει πάθει εγκεφαλική παράλυση…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s