Πρόσκληση σε συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση για την επαναλειτουργία του Κέντρου Νέων Κορινθίας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η “Πρωτοβουλία για το Κέντρο Νέων Κορινθίας” καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η, σε συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, ώρα 8.30μμ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας (Κολιάτσου 112, Κόρινθος), με θέμα την συνέχιση  λειτουργίας του Κέντρου  Νέων και την διατήρηση του κοινωνικού -πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα του.

Το θέμα  προέκυψε, μετά από αίτημα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Νεολαίας (ενός από τους 3 εταίρους), για “λύση” της εταιρείας, δηλαδή κατάργηση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας  “Κέντρο Νέων Κορινθίας”. Η Περιφέρεια  Πελοποννήσου και Δήμος Κορινθίων είναι οι άλλοι δύο εταίροι.

Σκοπός της «Πρωτοβουλίας για το Κέντρο Νέων Κορινθίας» είναι η  επαναλειτουργία του ως ένας ζωντανός, πολιτιστικός & κοινωνικός δημόσιος χώρος στη σημερινή πραγματικότητα, ο οποίος εν μέσω κρίσης πολιτισμού, ουσιαστικής παιδείας και αξιών, θα παράγει κοινωνικές δράσεις & πολιτισμό μέσα από  μια μεγάλη ποικιλομορφία δραστηριοτήτων. Η «Πρωτοβουλία» έχει ήδη καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και πλάνο ενεργειών, δείχνοντας τη διάθεση και την ενεργή της υποστήριξη προς αυτή την κατεύθυνση.

Advertisements

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s