ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ…

Μετά την προηγούμενη αναδημοσιευμένη είδηση που προκάλεσε ΣΟΚ,  δημοσιεύουμε με τη σειρά μας μια είδηση που θα προκαλέσει ΣΟΚ και ΔΕΟΣ!
Η είδηση είναι πανελλήνια αποκλειστικότητα του BLOG μας και τη δημοσιεύουμε με το ρίσκο να στοχοποιηθούμε από τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες…

Σοκ και δεός προκαλούν οι πληροφορίες που θέλουν το ΝΑΤΟ  να ετοιμάζεται να βομβαρδίσει  μια σειρά από στρατηγικούς Ελληνικούς στόχους  ανά την επικράτεια το βράδυ της 5ης Ιουλίου.

Αυτή η ενέργεια-εάν επαληθευθεί- θα ακολουθήσει τον φημολογούμενο βομβαρδισμό του μεγάρου Μαξίμου και του Υπουργείου Εσωτερικών, σε περίπτωση που τα EXIT POLLS δείξουν πρωτιά του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Οι εξελίξεις είναι δραματικές…

ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!!

About politisx

Αδέσποτο σκυλί χωρίς αφέντες... Σιχαίνομαι την μπουλοκοποίηση και το μάντρωμα, σιχαίνομαι το βόλεμα και τον ωχαδερφισμό, το ραγιαδισμό και την κάθε λογής υποτέλεια, τον κάθε λογής ρατσισμό και κοινωνικό αποκλεισμό. Γουστάρω τα "όχι" πιο πολύ από τα "ναι"... και οι φίλοι μου ξέρουν να λένε όχι...
This entry was posted in ΧΙΟΥΜΟΡ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s